Susystyle_logo

KONTAKT SUSYSTYLE

 

Navn

E-post

Telefon

Beskjed

SUSYSTYLE finner du i Niels Juels gt. 37, 0257 Oslo. post@susystyle.no Telefon: 400 46 460

 

Medisinske og alternative behandlinger

 

Susystyle samarbeider med 

 

Øreakupunktur

 

Øreakupunktur innebærer å behandle visse punkter på det ytre øre, med nåler, trykk eller massasje. Metoden med å stimulere punkter på øret ved sykdom er kjent både fra det gamle egypt og den tradisjonelle kinesiske medisin.

Øreakupukturen som Susystyle tilbyr er etter Nougiers metode. Han oppdaget at øret lignet på et foster med hodet vendt nedover. Plasseringen av flere antikke punkter kunnnne forklares da han oppdaget sammenhengen. Man kan bruke øret til å påvirke alle kroppens funksjoner.

 

Øreakupunktur har vist god effekt ved f.eks. lokale smerter, migrene, muskel og skjelettlidelser, leddbetennelser, alle typer avvenning(røyk, alokohol, sukker) osv. Øreakupunktur er en selvstendig behandlingsform.

 

"Jeg setter ofte nåler i kombinasjon med andre behandlinger, som massasje - det er meget effektiv og gir en avslappende effekt."

 

Susanne

 

 

Smertelindrende og forebyggende behandling

 

Massasjeterapi – en bedre hverdag for deg.

 

Massasje kan være noe man unner seg for ren nytelse og avspenning. Massasjeterapi er en klinisk behandlingsform som utføres av spesialutdannede terapeuter. Klinisk massasjeterapeut er en beskyttet tittel. Dette er en kvalitetssikring for deg.

 

Klinisk massasjeterapi kan øke livskvaliteten og evnen til å prestere i arbeid, fritid og idrett vesentlig. Det kan redusere eller eliminere smerter, ubehag og plager.
Saul Sowe (medl. NAF) tilbyr de aller beste teknikkene og behandlingene innen massasjeterapi, akupunktur og refleksologi. Han er i tillegg personlig trener og gir gode råd for hvilken trening som passer aller best for deg i kombinasjon med behandlingene.

 

 

Revolving – streching & muskelmassasje

 

Revolving: å stille tilbake.
Musklene blir behandlet tilbake til sin naturlige og balanserte tilstand.

 

Revolving er en unik, meget effektiv, dyptgående massasjemetode: muskelen tøyes og masseres samtidig. Dette påvirker den dype muskulaturen, muskelhinnene, og ikke minst frigjøring av pusten. Teknikken baseres på en analyse av kroppsholdningen. Behandlingen hjelper til med å korrigere problemer som mange sliter med. Mange problemer oppstår på grunn av ubalanse mellom musklene, noe som igjen fører til gal belastning på ledd.

 

Revolvingmetoden påvirker effektivt både nervesystemet og blodsirkulasjonen.


Prøv revolving ved:

Muskelsmerter knyttet til stillesitting, og skjermjobbing.

 

Tilsynelatende kroniske smerter etter operasjoner eller idrettskader. Dette kommer ofte av arrvev, som gir redusert bevegelighet sirkulasjon.

    

 

 

 

 

Klassisk massasje

 

 Med ulike grep bearbeider man musklene og gjør dem mykere og mer elastiske. Dette øker sirkulasjonen og stimulerer hormon- og nerveaktiviteten. Klassisk massasje kan være avslappende, behandlende eller forebyggende, alt etter hva du ønsker og trenger for best mulig resultat. Klassisk massasje omfatter bindevevsmassasje, triggerpunktbehandling eller idrettsmassasje. Grunnprinsippet er å øke blodgjennomstrømningen og tøye muskelfibrene. Man bruker de fem grunnteknikkene og begynner alltid med oppvarming av muskulaturen med lange strykende bevegelser i muskelfiberretningen, vanligvis i retning av hjertet. Terapeuten vil identifisere de områder som trenger mest oppmerksomhet og sammen finner dere best mulig frekvens på behandlingene.

 

Triggerpunktmassasje

 

Triggerpunktmassasje er en dyp behandlingsform som løser opp kroniske spenninger ved hjelp av trykk. Triggerpunkter kjennetegnes ved at de gir strålesmerte, det vil si at smerten ofte oppleves i andre områder enn der problemet sitter. Andre symptomer kan være nummenhet, ilinger, kuldefølelse eller krafttap. Årsakene er som regel langvarig ensidig belastning eller plutselige påkjenninger som slag eller rykk. Behandlingen er en kombinasjon av massasje, trykking og tøyning. Saul behandler også triggerpunktene ved hjelp av akupunkturnåler for å optimalisere behandlingseffekten.

 

 

 

 

Soneterapi

 

I fotsoneterapi behandles sykdommer og plager ved å stimulere soner under føttene med trykk og/eller massasje. Soneterapi, også kalt refleksologi, er lett å utføre og gir raske resultater. Mange blir helt kvitt plager etter en serie soneterapibehandlinger. Soneterapien er like gammel som mennesket og bygger på et helhetssyn, der områdene på foten, hånden eller øret tilsvarer organer og kroppsdeler i resten av kroppen. Gjennom trykk og massasje på disse punktene stimuleres tilsvarende organ.

 

Hver del av kroppen har en sone på føttene som kalles en reflekssone. Hvis det er ømhet i en reflekssone, kan det noen ganger henge sammen med at en del av kroppen ikke fungerer optimalt. Ved å behandle de ømme reflekssoner med spesielle trykkombinasjoner, kan soneterapeuten påvirke organene til å forbedre kroppens funksjon, og dermed gjenopprette kroppens balanse. 

 

 

     

 

 

Akupunktur

 

I Vesten er akupunktur mest kjent for sin smertedempende effekt, men behandlingsformen har et langt bredere behandlingsfelt enn dette.

 

Smertetilstander
Akupunktur brukes mye for kroniske smertetilstander. Spenningshodepine, migrene, kroniske smerter i muskel- og skjelettsystemet.

 

”Ditt velvære er min inspirasjon. Jeg vil bruke all min kunnskap innenfor akupunktur, klinisk massasjeterapi, soneterapi og riktig trening for at du skal ha den livskvaliteten du ønsker deg.”
Saul Sowe

 

 

Design: THE LINK. Powered by: ADzite