Susystyle_logo

KONTAKT SUSYSTYLE

 

Navn

E-post

Telefon

Beskjed

SUSYSTYLE finner du i Niels Juels gt. 37, 0257 Oslo. post@susystyle.no Telefon: 400 46 460

 

SPA-PRODUKTER

 

 

Kalahari

 

Kalahari Spa er inspirert av en usedvanlig reise, som startet på Kalahari Ørkenens vidstrakte sletter i Sør-Afrika. Carina Franck, grunnlegger og direktør for Kalahari Spa International, vokste opp på en farm i Kalahari, der de rullende sandbankene og den åpne, blå himmelen var hennes barndoms lekeplass. «Fra tidlig alder visste jeg, at arven fra dette magiske land og dets ydmyke folk ville bli rotfestet i mitt indre».

 

 

I de siste ti årene har Carina markert seg i den hurtigvoksende skjønnhetsbransjen, lokalt såvel som internasjonalt. Carinas lidenskap for Afrika inspirerte henne til å skape en serie spaprodukter i verdensklasse, som fanger de unike karakteristikkene fra Kalahari Ørkenen. Carina uttaler «Det var viktig for meg å inkorporere den fulle opplevelsen av ørkenens eldgamle hemmeligheter til kunden gjennom følelse, lyd, visuell interaksjon og dufter. Den moderne kundens forventninger har endret seg, og vi har designet den ultimate behandlingsopplevelse, som tilfredsstiller ethvert individuelt behov».


Carina og hennes stab har strevet etter perfeksjon, og hvert produkt inneholder derfor en rikdom av rene, naturlige planteoljer fra Kalahari Ørkenen. Det er langvarige overveielser bak bruken av naturlig høstede botaniske ingredienser, og det er tatt i bruk velrenommerte PhytoTrade organisasjoner og sertifiserte pålitelige kilder i produksjonen av både ingredienser og emballasje. All emballasje er derfor 100% gjenbrukelig, og papiret som er brukt er gjenbrukspapir. Disse miljømessige overveielsene, sammen med bruken av ingredienser som utelukkende stammer fra Kalahariområdet, gjør Kalahari Spa til en banebrytende kroppsserie- og den første som innkapsler det autentiske Afrika på denne enestående måten.

 

Kalahari Spa står bak The Kalahari Bead project i samarbeid med Khoi San samfunnene i Kalahariørkenen. Khoi San folket samler inn strutseeggeskall som de bruker til å lage flotte, tradisjonelle perler. En rekke sosialt utsatte Khoi San kvinner lagerdisse amrbåndene, som kan kjøpes hos din Kalahari Spa forhandler. Overskuddet fra salget av disse armbåndene går uavkortet til mat og klær til Khoi San familier i Namibia, Botswana og Sør-Afrika, hvor salget av ti armbånd kan mette en familie på tre personer i en hel uke.

 

Khoi San folkets opprinnelige språk, som utover bruk av stemmen består av små «klikk» fra tungen og halsen, snakkes i dag kun av seks mennesker i hele verden. Salget av armbåndene har betydd at Kalahari Spa har vært i stand til å ansette en lærer, som kan undervise Khoi San barna i dette språket, så det ikke dør ut. Ved å støtte The Bead project, kan du derfor være med på å bevare og verne om Khoi San folkets kultur i Kalahari.

 

 

Et miljømessig ansvar

Kalahari Spa serien bruker naturlige råmaterialer høstet av PhytoTrade Afrika medlemmer,. Ingrediensene stammer fra trærne og plantene i Kalahariørkenen, som fx Baobabtre, Kalahrimelon, Jericho Rose og Marulafrukt, som alle inngår i de Afrikanske økosystemer.

PhytoTrade er en nonprofit handelsorganisasjon, som hjelper landlige Afrikanske produsenter med å utvikle og markedsføre deres naturlige produkter, uten å skade de naturlige ressursene. PhytoTrade fremmer bæredyktig produksjon og Fair Trade, og bidrar til den økonomiske utviklingen av Sør-Afrikanske land, og dens mål er bla å forbedre bøndenes levebrød.

 

Mebath

 

ME! Bath iskrem er håndlagde badekuler fyllt med en unik næringsgivende og duftende oljeblanding, rene mineraler og salter. Helsebad for hele kroppen som gjør huden utrolig myk og etterlater seg en deilig duft. Som varer lenge! Legg en badekule i badevannet og se den bruse og fylle badet med fantastiske dufter.

 

ME! Bath Body Icing innholder en unik Shea og Kakao butter blanding som innholder høye doser av vitamin A, C og E. Denne kremen er rikere i konsistensen enn vanlig bodylotio men virker ikke fettet når den påføres. En utrolig god krem for hele kroppen, som dufter nydelig hele dagen.

 

Me! Bath Shower Sorbet er en deilig sukkerbasert skrubb til kroppen som er rik på vitamin E og Jojobaolje. Kan brukes daglig og passer perfekt for alle hudtyper. Velg mellom 9 nydelige smaksvarianter. Etterlater huden silkemyk og... looks so yummi you want to eat it!
 

Design: THE LINK. Powered by: ADzite