Susystyle_logo

KONTAKT SUSYSTYLE

 

Navn

E-post

Telefon

Beskjed

SUSYSTYLE finner du i Niels Juels gt. 37, 0257 Oslo. post@susystyle.no Telefon: 400 46 460

 

 

Guinot

 

Naturen gir oss medisiner som har behandlet mennesker i mer enn 10 000 år, og det er fra

naturen GUINOT henter sin naturlige kilde, som essensielle oljer og plantekonsentrater for en naturlig pleie.
Enda vakrere med essensielle oljer


I hudpleiesalongene blir du møtt av en duft av essensielle oljer som tar deg med på en vidunderlig reise i sansenes rike. En unik metode som forener velværet av essensielle oljer og avslappende massasje, er et bevis på hvordan ro og fred gir skjønnhet.


La alle tanker vandre og nyt den totale avspenningen essenser og massasje gir, det hele avsluttes med en vidunderlig maske med plantekonsentrater tilpasset din hud.

 

 

 

 

Bioline

 

Hudpleiens hjemland er Italia og Bioline er en hudpleieserie fra Trento i Italia av høyeste kvalitet.

 

Produktene er designet med tanke på deg og din livsstil. Visjonen er å skape framtidens hudpleie som raskt og effektivt viser resultater. Hvert produkt er unikt, med en høy konsentrasjon av aktive ingredienser, for å oppnå best mulig resultat. De er sikker i bruk, effektive og inneholder bare naturlige dufter og fargeemner.

 

Bioline er innovativt og moderne. De benytter seg av det siste innen bioteknologisk forskning for å foredle og forbedre de aktive ingrediensene som naturen har å by på Det beste fra naturen og det siste innen vitenskap.

 

Opplev Biolines eksklusive behandlinger og produkter for ansikt og kropp med personlige løsninger for alle hudtyper og behov.

 

KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE DET STØRRE

Design: THE LINK. Powered by: ADzite