Susystyle_logo

KONTAKT SUSYSTYLE

 

Navn

E-post

Telefon

Beskjed

SUSYSTYLE finner du i Niels Juels gt. 37, 0257 Oslo. post@susystyle.no Telefon: 400 46 460

 


Exuviance holder det de lover!

 

Ettersom Exuvinace er et medisinsk selskap, er det ingen "hokus pokus" Alt er vitenskapelig dokumentert, trygt og effektivt. Det er viktig å vite at det ikke er styrken på fruktsyren som er avgjørende for resultatet, tvert imot kan en for sterk syre ha negativ hudeffekt. Det er kombinasjonen av Exuviances skånsomme og patenterte fruktsyrer som gir unike resultater. Til og med personer med sensitiv hud kan bruke Exuviance og få fantastiske resultater. Huden blir ikke tørr sammenlignet med de fleste andre AHA syrer på markedet. Dagproduktene inneholder også solfaktor 15 som beskytter mot de skadelige strålene som hele tiden er negativt for huden vår.

 

 

 

 

Susystyle om Exuviance

 

Susystyle har arbeidet med Exuviance i flere år, og har hatt gleden av å se resultatene på kundene som tar faste hudpleier og samtidig bruker hjemmeproduktene. Kundene selv er meget fornøyde med resultatet, og får hjelp for alle typer hudproblemer. Exuviance er anti age behandling som samtidig er skånsom for huden, og som virkelig gir gode resultater, og dette til en fornuftig pris.Exuviance hjelper også for kviser, uren hud, pigmentflekker, rosacea, tørr hud, og fet hud. Det er fantastisk å arbeide med produkter som er effektive og gjør huden penere.


Susystyle har meget god kompetanse på Exuviance produkter og behandlinger, og har et meget tett samarbeid - som sikrer oppdatert kunnskap til enhver tid for deg.

Design: THE LINK. Powered by: ADzite